A húsok bűvöletében – mit rejt a Bestia étlapja?

Steakkel szebb az élet – akár ez is lehetne a szlogenünk, hiszen egyre nagyobb figyelmet kapnak a különleges húsok, mi pedig nagyon örülünk ennek.

Egy jól elkészített, ízletes húst elfogyasztani mindig hatalmas gasztronómiai élmény. Legyen szó csirkéről, marháról vagy bárányról, a Bestiában mindent megtalálsz, hiszen alapvetően húsközpontú hely vagyunk. Emellett persze gondolunk például a vegetáriánusokra is, akik szeretnének enni egy finomat.

Bármilyen oldalról is közelítjük meg, a Bestia sztárjai egyértelműen a steakek. Az étlapon is kiemelkedő pozícióban foglalnak helyet, ami nem is csoda. Aki kíváncsi új ízekre, megkóstolhat például egy argentin bélszínt, egy USDA Prime elismeréssel kitüntetett New York-i hátszínt vagy egy ausztrál rib-eye black angust. Az igazán bátrak bevállalhatják az akár 1,5 kilós Tomahawk toszkán finomságot, vagy a T-Bone magyar angust. A friss húsok 2 naponta érkeznek, aminek apropója, hogy semmit nem tárolunk fagyasztva, hogy az asztalokra minél minőségibb és ízletesebb ételek kerülhessenek.

Sokan nem is gondolnák, de a Bestia még egy füstölőt is rejt, hiszen az ételek nagy részét házilag füstöljük. Nagy sláger a fél kilós oldalas, ami a 12 órányi füstölés és a 2 óránkénti almaleves locsolásnak hála olyan ízt kap, hogy elmondani sem lehet, muszáj megkóstolni.

Természetesen a legnagyobb klasszikusok sem maradhattak le az étlapról, így bátran ajánljuk a gulyáslevest, a pesti kolbászt, a libamájat vagy éppen a rántott csirkemellfilét. Burger fanoknak kötelező a Bestia angus burger, aki pedig kicsit könnyedebb falatokra vágyik, az választhatja a beyond burgert, ami a csicseriborsóból és szójából készült húspogácsájának köszönhetően ugyanolyan fantasztikus ízélményt nyújt, mint húsos testvére.

Összességében kaliforniai konyhának valljuk magunkat egy kis magyar ihletéssel, ahol a rendkívül magas minőségű alapanyagoknak és a kollégák kiemelkedő tudásának hála, olyan ételek készülhetnek, amiket bátran ajánlhatunk nektek, legyen szó egy levesről, egy óriási steakről vagy épp egy könnyed salátáról.