A Bestia sztori

5 év és ami idáig vezetett.

2015-ben nyitotta meg kapuit Budapest szívében, a Szent István Bazilika szomszédságában a Bestia, ami azóta is töretlenül zakatol. Az elsődleges célunk az volt, hogy csináljunk valami jót a belvárosban, amire büszkék lehetünk és ami évek múltán is egyre és egyre jobb lesz. Azért, hogy ez az étterem ma így működjön, nagyon sok utazás, tapasztalatszerzés, tanulás és megannyi munkaóra kellett, ám minden perc megéri azért, hogy a Bestia egyre jobb és jobb lehessen.

Wossala Rozina, Lefkovits György és Sztanó Tamás tulajdonosok 5-6 évvel ezelőtt elkezdtek álmodozni és ez az álmodozás olyan jól sikerült, hogy ma az van, ami. Rozina hitvallása, hogy egy helynek meg kell hagyni azt a szabadságot, hogy a vendégek igényei alakíthassák, így az évek során kialakult egy olyan sallangmentes, kompromisszumot nem tűrő belvárosi hely, ahol kiváló minőségű ételekkel és italokkal várjuk a vendégeket. Nálunk ugyanúgy megtalálja a helyét az, aki családi- vagy céges vacsorára jön, aki egy átmulatott éjszaka után egy finom brunchra vágyik, vagy aki a zűrös munkanapját egy finom ebédmenüvel szakítaná meg. Mondhatjuk, hogy létrejött egy kozmopolita ömlesztőtégely Budapest szívében.

A csapat tagjaként még muszáj kiemelni Pryma Zoltánt is, aki a kezdetektől fogva oszlopos tagja a Bestiának. Ügyvezetőként precízen, pontosan is kiváló szakértelemmel segíti az étterem életét, tapasztalatával és ötleteivel folyamatosan törekedve a legjobbra.

Célunk, hogy tudásunk legjavával, minőségi ételekkel és italokkal újabb és újabb pozitív élményeket adhassunk a hozzánk látogató közönségnek.